Akciók
contactToggle Kapcsolattartás

Èpítésvezetői iroda – Hotel Orgelpipan, SE - Stockholmban

A stockholmi központi pályaudvarnál található multifunkcionális épületeggyüttes, a helyi infrastruktúra ékszerének számító „Orgelpipan 6“ építése során használt építésvezetői irodák, öltöző- éstartózkodóhelyiségek.

A stockholmi központi pályaudvarnál található multifunkcionális épületeggyüttes, a helyi infrastruktúra ékszerének számító „Orgelpipan 6“ építéséhez a CONTAINEX összesen mintegy 700m2 összterület nagyságú építésvezetői irodákat továbbá öltöző és tartózkodóhelyiségeket bocsátott az osztrák nemzetiségű STRABAG cég részére.

A rugalmas modulrendszereknek köszönhetően a stockholmi városközpont helyhiánya ellenére a CONTAINEX-nek sikerült egy optimális térmegoldást kialakítani az ügyfél számára. Ez magában foglalta egyrészt a projekt management számára nélkülözhetetlen építésvezetői irodákat, másrészt a munkások számára biztosított öltöző- és tartózkodóhelyiségeket.

^ - Top
GREEN technology
Az Ön előnyei
  • Több mint 30 év tapasztalat
  • Személyes helyszíni tanácsadás
  • Azonnali kiszállítás/házhozszállítás
  • Számos kombinációs lehetőség
  • Saját helyi szerelőcsapat   
Konténercsoportok
>

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek