Akciók
contactToggle Kapcsolattartás

Bánya projekt, Zinkgruvan (SE)

Irodaegység a 800 méter mélyen található bányában Zinkgruvanban, Svédországban

A svéd fővárostól, Stockholmtól 200 km távolságra 2015 nyarán egy kisebb konténerfalu került felépítésre.A bányát legalább 2025-ig széretnék üzemeltetni, így a konténeregység hosszútávon biztosít elegendő helyet több munkacsoport számára is. A kialakított helyiségeket irodaként, tartózkodóhelyiségként illetve öltözőként használják.

A konténerek „transpack konténerként“ kerültek kiszállításra a 800 méterrel a föld felszíne alatt elhelyezkedő bányához. A konténeregység a felhasználási helyen került csak felépítésre. A föld szintje alatt a kellemes hőmérséklet elérésének érdekében kiváló minőségű falszigetelés került alkalmazásra.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garantált minőségi és környezetvédelmi szabványok, amelyek alapján a szállító kiválasztása, az anyagok beszerzése, valamint a gyártás és a minőségellenőrzés történik.
Kapcsolattartás

Kapcsolat:

>

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek