Akciók
contactToggle Kapcsolattartás

Egy iskola kibővítése mobil térrendszerekből Grade Ruan-ban, Angliában.

A "Grade Ruan Általános Iskola" részére kialakított osztálytermek Angliában.

A 2015 áprilisában felállított egység 12 db térmodulból, mégpedig 10 db iroda- és 2 db szaniterkonténerből áll.A két nagyméretű osztályterem elegendő helyet biztosít több mint 30 diák számára. 

Az iskolai konténeregység rendelkezik egy nagyméretű bejárati résszel, továbbá számos íróasztal, több faliújság és padlószönyeg is a berendezés része. A tükörrácsos fénycsövek biztosítják a diákok számára az optimális megvilágítást. Mindezen felül gyermekek számára kialakított WC-fülkék illetve mosdók is beépítésre kerültek. Az iskolai konténeregység ezáltal garantálja a gyermekek számára a tökéletes feltételeket a kellemes iskolai mindennapokhoz.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garantált minőségi és környezetvédelmi szabványok, amelyek alapján a szállító kiválasztása, az anyagok beszerzése, valamint a gyártás és a minőségellenőrzés történik.
Kapcsolattartás

Kapcsolat:

>

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek