Akciók
contactToggle Kapcsolattartás

Építkezési szállás a "Carrington erőműnél"

A konténer-egységeink legmodernebb szigetelése, az optimális világítás, a klíma- és fűtőberendezések garantáják Önnek a legkiválóbb kényelemérzetet.

Nagy szálláshely a munkatársaknak a lehető legrövidebb idő alatt!

Az új carringtoni gázerőmű építéséhez több konténer egységet állítunk rendelkezésre építkezési szálláshely céljára. A létesítmény összesen 300 modulból áll, melyet több cég használ (pl. Duro Felguera, Alstom és ESBI). Közösen a forgalmazó partnerünkkel a Procomm Site Services céggel, 6 hónapon belül le tudtuk szállítani és összeszerelni az igények szerint elkészített létesítményt, ami lehetővé tette, hogy az építési munkálatokat késedelem nélkül meg tudták kezdeni.

 

Flexible applications

A különböző konténer egységek irodaként, kantinként, tartózkodási helyként, egészségügyi helységként, öltözőként, elsősegély helyként és potásfülkeként funkcionálnak. A konténer-egységeink legmodernebb szigetelése, az optimális világítás, a klíma- és fűtőberendezések garantáják Önnek a legkiválóbb kényelemérzetet.
^ - Top
GREEN technology
Az Ön előnyei
  • Több mint 30 év tapasztalat
  • Személyes helyszíni tanácsadás
  • Azonnali kiszállítás/házhozszállítás
  • Számos kombinációs lehetőség
  • Saját helyi szerelőcsapat   
Konténercsoportok
>

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek