Akciók
contactToggle Kapcsolattartás

Konténeregységek és mobil térrendszerek vásárlása vagy bérlése

Profitáljon Ön is a színvonalas és tartós mobil helymegoldásainkból, melyek sok helyzetben igen sokoldaluan alkalmazhatók!

Függetlenül a felhasználás céljától - az iroda bővítéstől, iskolák vagy óvodák átmeneti elhelyezéséig - a CONTAINEX Konténeregységek tökéletesen kielégítik az igényeit.

Az Ön előnyei:

  • Az Ön térmegoldása néhány héten belül birtokba vehető
  • Egyedi helykialakítás a legkülönbözőbb méretekben és kivitelezési módozatokban
  • Bármikor bővíthető és újra alkítható
  • Alacsony üzemeltetési költségek színvonalas anyagok és szigetelések felhasználásával
  • Több mint 30 éves tapasztalat a konténer-kereskedelemben
A konténeregységeink előnyei így magukért beszélnek Győződjön meg személyesen a sokféle kialakítási lehetőségről, melyeket a konténereinkkel meg lehet valósítani és kérjen már ma egy kötelezettség nélküli ajánlatot

Tudjon meg többet a CONTAINEX építési módszereiről

A helymegoldásaink egy, kettő vagy több mobil helymodulból állnak, amelyek tetszőlegesen és gyorsan kombinálhatók, ott és akkor, amikor arra szükség van. Ennek a rugalmasságnak köszönhetően az ügyfeleinknek lehetősége van arra, hogy konténermegoldásokat állítsanak össze egyes konténeregységekből különböző méretekben és kialakítással az egyedülálló lakó konténerektől kezdve a három emeletes konténeregységekig. A konténereink jól beváltak egyedi moduláris helymegoldásokként, melyeket azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy megfeleljenek az Ön egészen speciális igényeinek.

Kiegészítő felszereltségek a CONTAINEX konténeregységekhez

A CONTAINEX moduláris egységei minden igényét kielégítik! Legyen az egy működő iroda, iskola, óvoda, orvosi praxis vagy lakó/bemutató helység, mi minden esetben megtaláljuk az ideális megoldást a választékunkban! Külső és belső kiegészítő felszereltségek széleskörű választéka teszi teljesség a kínálatunkat.

A mobil térmoduljai egyedi tervezésekor például választhat a kölünböző szigetelési lehetőségek vagy padlóburkolatok között.

Ha pédául egy lámpákkal ellátott, teljes üvegezésű körbefutó attikát alakít ki, akkor a konténeregységét például egy modern bemutatóteremmé tudja átalakítani. Ezen kívül például minden lakókonténert fel lehet szerelni egy mini konyhával, mosdóval vagy ablakokkal és ajtóráccsal.

Fűtő- és klímaberendezések gondoskodnak a kellemes munkakörülményekről az Ön igényei szerint kialakított térmodulban. A konténeregységek három emeletes magasságig felszerelhetők egy belső falépcsővel és egy külső acéllemezből készült lépcsővel.

Annak érdekében, hogy a konténeregységét még szebben és igényesebben alakítsa ki, ill. hogy tökéletesen beilleszkedjen a környezetébe, választhat különböző szóinek közül, amelyek között egészen bíztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A CTX-RAL színkódunk széles választékával a konténeregységét egészen egyedileg tudja kialakítani.

Profitáljon a kiegészítő felszereltségeink széles választékából - emelje így a konténeregysége kényelmét és varázsolja egy egyedi csodává.

További információkat közvetlenül az értékesítő munkatársainktól kap. Már előre örülünk annak, hogy hamarosan személyre szóló tanácsot adhatunk Önnek.

^ - Top
GREEN technology
Az Ön előnyei
  • Több mint 30 év tapasztalat
  • Személyes helyszíni tanácsadás
  • Azonnali kiszállítás/házhozszállítás
  • Számos kombinációs lehetőség
  • Saját helyi szerelőcsapat   
Konténercsoportok
>

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek