Akciók
Kufstein/Tirol: az élettel teli város – egyedülálló természeti környezet szívében - LKW WALTER

Kufstein/Tirol: az élettel teli város – egyedülálló természeti környezet szívében

Tiszta hegyi levegő, tiszta tavak és friss ivóvíz – Tirolban mindenhol megtalálja az érintetlen természetet, valamint a tiszta, minőségi élet feltételeit. A Zillertalhoz, és a Chiemsee-hez hasonló kedvelt pihenőhelyek elérhető távolságon belül terülnek el, a hab a torán pedig a Swarowski-kristályvilághoz hasonló, nemzetközileg is ismert kirándulási célpontok.

Innsbruck és Salzburg közelsége azonban olyan nagyvárosi előnyökkel is bír, mint a vonzó vásárlási lehetőségek vagy a nagyívű kulturális események. És természetesen a munkahely közvetlen közelében az egyéni igényeknek megfelelően kiváló éttermek, hangulatos sörözők és felkapott klubok biztosítják a jó közérzetet.

Gond nélkül elérheti a környék érdekes nagyvárosait is: Autóval már egy óra alatt elérheti Münchent, három óra alatt pedig Zürichben, négy óra alatt pedig Bécsben és Milánóban lehet.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garantált minőségi és környezetvédelmi szabványok, amelyek alapján a szállító kiválasztása, az anyagok beszerzése, valamint a gyártás és a minőségellenőrzés történik.
Kapcsolattartás

Kapcsolat:

>

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek