Akciók
Best Recruiter - LKW WALTER
Tanúsítvány 2015/2016

Career - „Best Recruiter“ kitüntetés

Ebben az évben különösen büszkék lehetünk az osztrák összértékelésben elért 10. helyünkre és a német, osztrák és svájci legkiemelkedőbb munkaadók versenyében elért 17. helyezésünkre, ahol 1.520 résztvevőt teszteltek. A kitüntetés azon fáradozásaink elismerése, amely a középpontba a jövő munkavállalóit állítja.

 

Mit jelent a „Best Recruiter“ kitüntetés?

A „Best Recruiters“ Ausztria legnagyobb toborzási felmérése. Ennek folyamán évről-évre több mint 500 vállalatot vizsgálnak meg, és minősítik a toborzási módszereiket.

A 106 szemponton alapuló eredmények alapján következtetéseket lehet levonni az internetes toborzás minőségével és terjedelmével, valamint további toborzási tevékenységekkel kapcsolatban, mint például az iskolai és egyetemi állásbörzék. Próbapályázók visszajelzései alapján arról is következtetéseket vonnak le, hogy az egyes HR-osztályok miként bánnak a pályázókkal.

^ - Top
GREEN technology
Az Ön előnyei
  • Több mint 30 év tapasztalat
  • Személyes helyszíni tanácsadás
  • Azonnali kiszállítás/házhozszállítás
  • Számos kombinációs lehetőség
  • Saját helyi szerelőcsapat   
Konténercsoportok
>

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek