Akciók
CONTAINEX - KONTÉNER - a jövő terméke

KONTÉNER - a jövő terméke

Számtalan felhasználási lehetőség

A konténernél sokoldalúbb eszköz aligha létezik. Átváltozó-művész és térvarázsló multifunkciós eszköz. Amilyen gyorsan felépíthető, olyan gyorsan le is bontható Mobil térmegoldásként mindenhol hamar használható, ahol rövid időn belül kell embereket elszállásolni. Tökéletesen újrahasznosítható. És a legjobb: teljesen az egyedi igényeinek megfelelően alakítható ki. Mindegy, hogy irodának nagy beruházásokra, vagy rendezvényekre – minden igényt teljesít jól körülhatárolható ráfordítások mellett.

Az alkalmazkodás bajnoka

Az építkezésnél sem láthat mindig a jövőbe. Éppen ezért jól jön az a térmegoldási lehetőség, amit bármikor bővíthtő. A CONTAINEX moduláris kialakításnál ennek sincs akadálya. Az ügyféligények változása esetén azonnal új helyiségeket alakíthat ki. Éppen ezért rugalmas térmegoldásukat biztosítunk "Helyiséget, de izibe“ megoldásnak is nevezzük. Hiszen egyszerűen felépíthető és elbontható. Mind ez bárhol a világban.

Minden ízlésnek megfelelő, tökéletes kényelem

Aki szerint a konténer csak kényelmetlen lehet, az nem ismeri a miénket. Minden, ami a kényelmes élethez kell - mint például a fűtés, klimatizálás, vizes helyiségek, optimális hő- és hangszigetelés - természetesen adott, sőt, teljesen személyes ízlés szerint alakítható. És minez a lehető legrövidebb felépítési idő mellett. Így a konténer egy igazi alternatíva a hagyományos építéssel szemben.

Saját gyártóüzemek

Prioritásaink között is a magas minőségi színvonalat és a környezetbarát gyártási eljárást tartjuk a legfontosabbnak. Mindezt garantálja a CONTAINEX tulajdonában lévő minősített gyáregységekkel régóta fennálló partneri viszony. Mellékesen egy nem lényegtelen különbség ami megkülönböztetbennünket konkurenciánktól, és ügyfeleink is értékelnek.

Mi törekszünk az energiahatékony építési módra, az újrahasznosítható anyagok használatára és a környezetbarát gyártási eljárásra. Irodai, szociális és raktár-konténereinket a lehető legszigorúbb környezetvédelmi és minőségi szabványoknak megfelelően állítjuk elő (GREEN technology).

^ - Top
GREEN technology
Az Ön előnyei
  • Több mint 30 év tapasztalat
  • Személyes helyszíni tanácsadás
  • Azonnali kiszállítás/házhozszállítás
  • Számos kombinációs lehetőség
  • Saját helyi szerelőcsapat   
Konténercsoportok
>

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek