Akciók
House of WALTER ACADEMY - LKW WALTER

WALTER ACADEMY

Az alapképzés alatt sikeres trénereink támogatják.
A lehető legjobb képzés, folyamatos tanulás és továbbképzés vállalat struktúránk elemi részét képezi. Magas szociális kompetenciával rendelkező, magasan képzett munkatársaink képezik vállalati sikereink alapját.

A vállalatunk "szíve" a WALTER ACADEMY – az a képző és továbbképző központ, ahol válogatott képzéseket, szemináriumokat, konferenciákat és különleges rendezvényeket bonyolítunk le. A találkozás, a párbeszéd, és az új ötletek helyszíne.

Az alapító család egykori lakóházában elhelyezett WALTER ACADEMY nem csupán ideális körülményeket biztosít a tudás átadására, hanem lehetőséget alapértékeink és filozófiánk továbbadására a jövő munkavállalói generációja számára is. A WALTER ACADEMY egyedülálló módon ad betekintést a WALTER GROUP világába.

„A vezetéssel kapcsolatos dolgok lényege az, hogy éljük meg az értékeket és legyünk jó tanárok.“
(a cégalapító idézete)
A sikerhez vezető út a megfelelő képzéssel kezdődik!
WALTER ACADEMY - Étterem
WALTER ACADEMY - továbbképző helyiségek
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garantált minőségi és környezetvédelmi szabványok, amelyek alapján a szállító kiválasztása, az anyagok beszerzése, valamint a gyártás és a minőségellenőrzés történik.
Kapcsolattartás

Kapcsolat:

>

A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében ez a honlap sütiket használ. A honlap használatával hozzájárul a sütik elmentéséhez. További információkat itt találhat: Felhasználási feltételek